top of page

POLETNI TABORI ZA NAJMLAJŠE

Za vaše najmlajše smo pripravili v času šolskih počitnic petdnevne poletne tabore s poudarkom na aktivnem in kvalitetnem preživljanju prostega časa v naravi. Starši se boste malo odpočili od vsakdanjih skrbi, malčki pa se bodo nadihali svežega zraka, uživali v naravi, raziskovali, se marsikaj naučili, družili, skratka se imeli strašno fajn.

 

V KRALJESTVU KRALJA MATJAŽA

Vabljeni na dogodivščine v kraljestvu kralja Matjaža vse od podzemlja do vrha Pece. Tabor se bo odvijal na Koroškem. Spali bomo v Domu na Peci, 1731 m visoko, kjer bomo preživeli zanimivih in zabavnih pet dni. Za otroke smo pripravili pester program pod vodstvom planinskih vodnikov. Raziskovali bomo podzemlje Pece, obiskali zapuščene rove rudnika in muzej, se povzpeli na dvatisočaka Peco, se srečali s Perkmandelcem, spoznavali živo in neživo naravo okoli nas in se marsikaj koristnega naučili (orientacija, izdelava vozlov, kako preživeti v naravi...). Seveda ne bodo manjkale zabavne igre, kot je lov za izgubljenim zakladom, lokostrelstvo, jahanje ter popoldanske in večerne delavnice (origami, kvačkarije...). Morda najdemo celo čas za poležavanje. 

Program je primeren za otroke od 6. do 15. leta starosti.

 

Več informacij, seznam potrebne opreme in ostale podrobnosti dobite ob prijavi.

 

Termini: 4.7. do 8.7.2016 in 18.8. do 22.8.2016

 

Prijave: Do 20.6.2016, oziroma do zasedbe prostih mest.

 

 

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Preživljanje prostega časa v naravi je najlepše. Bi privoščili vašemu otroku malo drugačno praznovanje rojstnega dne? Za vaše malčke in njihove prijatelje smo pripravili pravo pustolovščino v "igralnici na prostem", praznovanje v naravi, na poučno zabaven aktiven način. 

 

Otrokom v gozdu ni nikoli dolgčas in njihova domišljija prav zaživi. Na naši pustolovščini bomo z otroki odkrivali znani in manj znani čarobni gozd, vstopili v svet dreves, rastlin in živali, se srečali z gozdnimi škrati, iskali izgubljeni zaklad... Osvojli bomo tudi čisto pravi vrh, kot se za Strminine avanTURE spodobi. Vse kar potrebujete je le primerna obutev in oblačila za otroka, za ostalo poskrbimo mi. Vi pa si vzemite čas zase in si privoščite dobro kosilo v bližnji domači gostilni ali obisk okoliških vrhov.

Program je primeren za otroke od 5. leta do 12. leta starosti in traja 2 ali 3 ure. Vključuje izdelavo vabil za povabljene, nekaj sladkih priboljškov in pijačo za na pot, darilce - unikaten ročno izdelan naglavni trak izpod rok animatorke. Po naročilu izdelava fotoknjige za slavljenca. V bližnji gostilni je možna pogostitev s torto.

 

Termini : Od maja do oktobra, po predhodnem dogovoru v primeru lepega vremena.

Ponedeljek: od 17.00 do 20.00 ure

Sreda: od 17.00 do 20.00 ure

Petek: od 17.00 do 20.00 ure

Sobota: od 10.00 do 13.00 ure in od 17.00 do 20.00 ure

Lokacija: V okolici Ljubljane

 

Smo vas prepričali? Privoščite vašemu malčku le najboljše!

Please reload

bottom of page