rožnati kolesarski vikend 2016

Za vsa dekleta, mame, babice – za vse kolesarke in tiste, ki to še niso!

Zapeljimo se skupaj novim avanturam naproti. Pripravili smo pester program in za dobrodošlico tudi vrečko presenečenja.

Društvo Strmina in MahMTB organizirata kolesarski vikend za dekleta v Savinjski dolini.

Vabljene na prijetno druženje deklet, ki imajo rada kolesarska potepanja. Tista manj zahtevna po cesti ali malo bolj zahtevna po stranskih poteh, enodnevna ali večdnevna. Vabljene tudi vse tiste, ki si tega želite, a še oklevate. Čaka vas aktiven, poučen, zabaven, sproščujoč vikend, da si napolnite baterije za novi delovni teden doma in v službi. Vse kar potrebujete je kolo, treking ali gorsko, osnovno kolesarsko opremo in veliko dobre volje. Vsem tistim, ki kolesa nimate ali mislite, da vaše ni dovolj dobro, kolo lahko posodimo. Pa ne pozabite na košček PINK oblačila. PINK je ZAKON!

Kje: KAMP NATURAVANTURA, Ljubno ob Savinji

Kdaj: 2.7. do 3.7.2016 -  zbor v soboto ob 9.00 uri

PROGRAM:

Predavanja:

• o primerni opremi, da bomo šle na turo sproščeno in z veseljem

• o nastavitvah kolesa za udobno vožnjo

• o vzdrževanju kolesa, našega najboljšega prijatelja, ki nas ne sme pustiti na cedilu

• tehniki vožnje, da bomo brez težav premagovale ovire na poti

Praktični del:

Vse to bomo  preizkusile tudi v praksi. V soboto se bomo odpeljale na kratko poučno turo, naredile nekaj spretnostnih voženj, krpale in menjavale zračnice…. Uravnotežile se bomo s slackline, sprostile ob pilatesu. V nedeljo pa nas čaka vodena lažja ali težja kolesarska tura v okolici.

OPREMA:

• kolo v voznem stanju – treking ali gorsko kolo

• čelada, primerna obutev, priporočljive kolesarske rokavice, kolesarska oblačila (hlače, majica, vetrovka)

• majhen nahrbtnik

• rezervna zračnica

• plastenka za pijačo, kakšen energijski prigrizek za na turo

• ležalka za pilates (primerna oblačila)

STROŠEK: 50 €

V ceni je vključena organizacija, predavanja, pilates in vodenje ture. Stroški nočitve in hrane niso vključeni v ceno in znašajo okvirno 45 € (nočitev, 1x zajtrk in 2x kosilo) in se poravnajo na licu mesta.

PRIJAVE:

Prijave do 25.6.2016 oziroma do zasedbe prostih mest na drustvo.strmina@gmail.com ali  info@mahmtb.com. Ob prijavi plačilo stroška v višini 50 € na transakcijski račun Društva Strmina SI56 2410 0901 1071 932. Za vsa morebitna vprašanja pokličite na 040 511 517 - Tamara in 041 413 323 - Matej.

Dogodek se izvede ob prijavi najmanj 10 oseb. Možnost izvedbe dogodka po dogovoru tudi za organizirane skupine.