© 2017 by strrmina.

Show More

prostor za vaš oglas

PREDAVANJA

Kje vse smo že bili in kaj vse smo že počeli in doživeli izveste na predavanjih, ki se odvijajo širom po Sloveniji. Če bi želeli, da tudi vam predstavimo naše zgodbe, bomo veseli vašega povabila.

TABORI

Učenje je lahko tudi zabavno. Za otroke, odrasle ali družine organiziramo večdnevne tematske tabore v naravi. Družili se bomo v dolini ali v zavetju visokih gora, doma in v tujini. Pridobivanje novega znanja, nabiranje izkušenj in sožitje z naravo vam bo dalo novih moči za premagovanje vsakdanjih naporov.

ZA NAJMLAJŠE

Ali ni najlepši čas, čas preživet v naravi? Za najmlajše smo pripravili 3-urne rojstnodnevne animacije. Naj praznujejo svoj rojstni dan s prijatelji v objemu gozda, v lovu za skritim zakladom, opazovanju žive in nežive narave.

TEAM BUILDING

Aktivno preživljanje prostega časa v naravi prinaša neprimerno boljše rezultate dela. Da bi delo v kolektivu potekalo v dobrem vzdušju in prineslo čim boljše rezultate, so aktivna tematska druženja za spodbujanje timskega dela in krepitev duha posameznika kot nalašč za vas.  Vabljeni na STRMININE tematske "dream work" avanture.

NA ZABAVO V NARAVO

Bi praznovali obletnice malo drugače? Za slavljenca in povabljene pripravimo nepozbno avanturo v naravi, povezano z gorništvom, kolesarstvom, preživetjem v naravi.

KOLESARSKE AVANTURE

Kolesarska potepanja so nekaj posebnega, zato vabljeni na odkrivanje lepot doma in v tujini na dveh kolesih. Za vas smo pripravili enodnevne in večdnevne kolesarske avanTURE, katere bomo izkoristili za osvajanje novega znanja.

GORNIŠTVO

V odlični družbi in pod budnim očesom planinskega vodnika in alpinističnega inštruktorja vas popeljemo po čudovite razglede z visokih vrhov tako poleti, kot pozimi.

TEČAJI

Si čisti začetnik ali bi želel svoje znanje gorništva le obnoviti? Vabljen po nova znanja v našo družbo na enodnevne ali vikend tečaje zimske tehnike, turnega smučanja, plezanja, feratanja ...

DRUŽENJA S STRMINO

Za vse člane društva organiziramo najmanj enkrat mesečno aktivna srečanja, letnemu času primerna. Eden izmed stalnih je "S STRMINO OB POLNI LUNI".

ponudba