top of page

reference

 

Udeleženci naših dogodkov in avanTUR zapuščajo skupna druženja z nasmehom na obrazu, zato polni energije z veseljem iščemo in ustvarjamo nove zgodbe. Vaše podjetje vabimo, da se nam pridruži na aktivnih doživetjih in tako postane del zgodbe. Gremo skupaj na TURO po avanTURO!

izjave

Vaša mnenja so ogledalo našega dela.

 

“Glede na to, da sem se priključil kot absolutni začetnik v zimskem pohajkovanju po naših lepih gorah, mi je bil tečaj zelo zanimiv in poučen. Celotna zadeva me je dovolj navdušila, da bom definitivno še nadaljeval z zimskimi pohodi in počasi tudi sam nabiral izkušnje na podlagi naučenega."

Rok iz Ljubljane, udeleženec tečaja ZIMSKE GORNIŠKE TEHNIKE

 

"Bilo je super, tako da težko podam kakšen minus. Minus gre edino naravi, ki nam noče dati več snega. Tako, da se zagotovo vidimo še na kakšnem tečaju oziroma turi."

Luka iz Ljubljane, udeleženec tečaja ZIMSKE GORNIŠKE TEHNIKE

 

"Vsem, ki se spogledujete s steno, iz srca priporočam raziskovanje in spoznavanje z njo pod vodstvom Strmšek Borisa. S humorjem podano resno znanje v zahtevnem ambientu. Just amaizing. Za nameček... Ker so res vse zvezde stale na pravem mestu, je bila skupina izjemna. Hvala vsem. Meni je bilo v vaši družbi neskončno lepo."

Lidija iz Ivančne Gorice, udeleženka tečaja FERATANJA

"Lepo je bilo danes, čudovita izkušnja... Spet nekaj novega... In hvala, ker ste me vzeli seboj... Res ste fajn in upam, da nam uspe še kdaj kam zarajžat."

Maja, udeleženka tečaja LEDNEGA PLEZANJA

bottom of page