top of page

ENODNEVNE KOLESARSKE AVANTURE

Poznate slogan "Vsi na kolo, za zdravo telo."? Ta še kako drži. Zato vas vabimo na enodnevne kolesarske avanture, na katerih bomo raziskovali in odkrivali lepote Slovenije ter njene manj poznane kotičke, se družili ter spoznavali pravilne tehnike vožnje. Tu in tam se bomo zapeljali tudi izven naših meja.

 

 

 

DVODNEVNE KOLESARSKE AVANTURE

Bi preživeli vikend malo drugače? Zapeljite se na dveh kolesih po stranskih in razglednih cestah, skozi gozdove, čez polja, mimo nepoznanih krajev in vasic, doma in v tujini. Na kolesarskem potepanju bomo odkrivali marsikaj zanimivega, si ogledali naravne in kulturne znamenitosti ter uživali v kulinaričnih dobrotah dežel po katerih nas bo peljala pot. Hkrati pa izkoristili čas za učenje tehnike vožnje in se naučili kako nuditi "prvo pomoč" kolesu.

 

KOLESARSKA POTEPANJA

Si želiš nepozabnega dopusta ali le krajši odklop od ponorelega sveta na dveh kolesih? Pojdi z nami! Kolesarska potovanja so nekaj posebnega, dajo ti občutek svobode. Za premikanje in napredovanje uporabljaš svojo moč in energijo ter voljo, vse to pa te navda s tistim dobrim občutkom, da zmoreš. Iz dneva v dan napreduješ, si bolj vztrajen in pogumen. Na večdnevne avanture se bomo zapeljali po Sloveniji in tujini. Izkoristili jih bomo za učenje tehnike vožnje, orientacijo, načrtovanje poti ter se tako pripravili na samostojna potepanja.

Please reload

bottom of page