top of page

društvo strmina - društvo za pustolovske aktivnosti

 

Če si ljubitelj-ica narave in aktivnega življenja, vabljen-a v našo družbo. Prinašamo ti sanjske avanTURE v naravi in se trudimo, da bodo čim bolj varne in brezskrbne, polne nepozabnih doživetij ter novega znanja. 

 

Si želiš na malo drugačen način preživeti svoj prosti čas? Želiš osvojiti nova znanja in veščine? Uresniči svoje želje, zaživi svoje sanje, visoko v gorah ali v dolini. Zavedamo se, da je prosti čas, ki ga imamo, zelo dragocen, zato ga poskušamo preživeti čim bolj kvalitetno in aktivno, ne glede na letni čas. Vabimo te v našo družbo. Na tečajih in druženjih bomo pridobivali nova znanja, se sprehodili po osamljenih stezah, osvajali visoke vrhove, plezali po strmih stenah, zajadrali z vetrom v laseh, uživali v naravi peš ali na kolesu. 

 

Sožitje z naravo, čudoviti razgledi, nove izkušnje, nova prijateljstva, svoboda... Vse to in še več nudi PUSTOLOVSKO DRUŠTVO STRMINA.

 

Poskrbimo pa tudi za naše najmlajše in družine. Na večdnevnih taborih za aktivne si nabiramo izkušnje in znanje ter uživano lepote narave, ki nas obdaja.

 

Za vse podjetnike in njihove zaposlene pa smo pripravili športno aktiven družaben delovni dan izven štirih sten, ki bo v kolektiv prinesel polno svežih idej in delovnega elana.

V naši ekipi imamo mednarodne planinske vodnike UIMLA, inštruktorje alpinizma, alpiniste, planinske vodnike PZS in številne druge izkušene gornike ter ljubitelje narave.

 

bottom of page