top of page

 

strminino druženje ob koncu leta

 

Kot se spodobi za zaključek leta, organiziramo za vse naše udeležence dogodkov in tečajev  "Strminino druženje ob koncu leta". Hkrati vabljeni tudi vsi tisti, ki nam zaenkrat sledite le od daleč.

V letošnjem letu smo izvedli številne tečaje in tabore, izpeljali  kolesarske avanture, hribolazili in plezali, turno smučali. Srkali smo nova znanja in nabirali izkušnje, hkrati pa se družili ter tkali nova prijateljstva. Skratka fajn smo se imeli visoko v gorah in v dolini. Zato te vabimo, da v dobri družbi, v sliki in besedi, podoživiš letošnje Strminine pustolovščine in se pripraviš na nove, ki bodo sledile v letu 2018. Se vidimo??

 

"Če ne greš, zgodbe ni!"

 

Kdaj:

Dobimo se 1.12.2017 ob 17.00 uri v Kranjski gori oziroma na parkirišču pri jezeru Jasna, od koder gremo peš do Koče na Gozdu. V soboto bo izvedena nezahtevna tura, vremenskim in snežnim razmeram primerna. Druženje bo v vsakem vremenu.

Strošek:

Polpenzion - 26 € se plača v koči (cena velja s planinsko izkaznico)

Le večerja - 11 €

 

Prijave in več informacij na drustvo.strmina@gmail.com ali na 030 666 900 (Boris) in 040 511 517 (Tamara). Prijave obvezne zaradi rezervacije prenočišča.

 

 

 

 

 

bottom of page